Ook voor accessoires bent u bij “van Duyn Tweewielers” welkom. 071 -4012238

 

Fietsen is een leuke bezigheid. Of je nu naar je werk gaat, naar school of er in het weekend erop uittrekt, fietsen is een goede beweging en geeft je een prima gevoel. Met goede kleding is fietsen nog comfortabeler. Met goede tassen of ruime mand nog completer. Heeft u geen goede fietstas? “van Duyn Tweewielers” biedt u een groot assortiment fietstassen. Voor woon- werkverkeer en dagelijks gebruik zijn er kwaliteitstassen. Ze zijn van canvas of van larpaulin, stevig en waterdicht. Wij leveren fietstassen van de merken AGU, New Looxs, FastRider, Basil en Cordo. Voor recreatief- of vakantiegebruik bieden wij de toptasssen series van Agu en Ortlieb. Voor een zeer compleet assortiment van de juiste fietsonderdelen en accessoires van de beste merken moet u bij “van Duyn Tweewielers” zijn. Meer weten / lezen over de accessoires van uw keuze, druk dan op één van de logo’s en kijk op de site van de fabrikant, of kom naar de winkel.

 

 

 

 

Ervaren woon-werkpendelaars, fietstoeristen, shopaholics én wereldreizigers weten het al lang: AGU biedt al bijna een halve eeuw perfecte oplossingen voor iedereen die trappend bagage wil vervoeren. Of je nu je reparatiesetje, je tablet, de dagelijkse boodschappen of je complete kampeeruitrusting inclusief pannenset wilt meenemen: er is altijd een AGU fietstas of tassenset die precies in huis heeft wat jij nodig hebt. Ga onbezorgd op pad met waterdichte of waterafstotende tassen, gemaakt van oersterke materialen en voorzien van eigentijdse eigenschappen.

 

 

 

 

Met XLC Fietstassen en rugzakken maakt het niet uit of je een dagtocht gaat maken of gewoon even snel inkopen gaat doen. Alles vindt zijn plaats in de tassen. Naast klassieke rugzakken in verschillende maten biedt XLC je ook fietstassen met voldoende opbergruimte voor langere tochten met veel bagage. Zadeltassen daarentegen zijn klein en gemakkelijk te bevestigen onder het zadel. Voor dingen die je altijd binnen handbereik wilt hebben, zoals een multitool, een energiereep of een reserveband, is een stuurtas een goede keuze.

 

 

 

 

 

 

De Cordo fietstassen zijn producten uit de speciale lijn van AGU BV. Met grote zorg ontworpen en gemaakt uit diverse hoogwaardige materialen!De Cordo producten zijn niet alleen van een kwalitatief hoog niveau. Er staat ook een andere kwalificatie centraal: het fietsplezier. Een van de belangrijke eisen aan fietsaccessoires is dat ze het fietsen moeten veraangenamen en compleet maken. En Cordo zorgt daarvoor met de trendy tas waar alle boodschappen in passen.

 

 

 

 

Praktisch op iedere fiets! Met deze slogan profileert FastRider zich als merk en producent van fietsaccessoires zoals fietstassen, fietskratten, fietsmanden en regenkleding. Op Fietstas.com draait het natuurlijk met name om de fietstassen: het zijn praktische tassen in verschillende uitvoeringen. Zoals dubbele fietstassen, enkele fietstassen, kantoor fietstassen ofwel office fietstassen, lichtgewicht fietstassen en bijbehorende accessoires.

Deze tassen passen - zo de slogan al doet vermoeden - op praktisch iedere fiets. Of het nou gaat om de tweewieler voor het doen van de boodschappen, de e-bike voor naar het werk, de fiets voor een ontspannende recreatietocht of de omafiets voor een stads tripje met je vriendin: FastRider heeft voor elke fiets en elk doeleind de ideale tas, mand of krat in huis. Met als kenmerken: het bieden van gemak en comfort, met bovendien een mooi, afgewogen uiterlijk.

 

 

 

 

Willex maakt fietstassen met karakter. Het merk ontwikkelt producten met als kenmerken: sterk, robuust en stoer. De Belgische producent van fietstassen heeft als motto: "The bike dies, the bag doesn't". Ofwel: een fietstas van Willex kan nóg langer mee dan de fiets zelf. Mede daarom zijn Fietstas.com en Willex als shop en leverancier verbonden aan elkaar.

De tassen en accessoires van Willex worden onder meer gecontroleerd op kleurechtheid, waterdichtheid, treksterkte en scheurweerstand. Het bijzondere karakter van de producten is ook duidelijk zichtbaar in het uiterlijk. Een fietstas van Willex is al van een afstand te herkennen, dankzij de geheel eigen stijl, in combinatie met het duidelijke en onmisbare Willex-logo. De tas mag nou eenmaal gezien worden...

 

 

 

 

Onder het internationale label ‘New Looxs’ brengen wij een brede collectie tassen uit voor de fiets, waarbij we het beste van twee werelden combineren: Technisch perfect design, oog voor details en tegelijk modieus om te zien. Tassen waarin je persoonlijke spullen eenvoudig op de fiets meeneemt en in stijl geniet van alle ritjes die een fiets te bieden heeft. We reizen de wereld over voor de mooiste stoffen en werken alleen samen met partners die de tassen kunnen maken alsof we ze zelf hebben gemaakt. Want alleen dan zijn zij het predicaat “Burgers Lederwaren” waard!

 

 

 

Lekker weg in eigen land of gewoon de wereld in trekken op je fiets. Met een Vaude fietstas kan je reis niet meer stuk! Deze tassen zijn niet alleen duurzaam geproduceerd en vaak ook lokaal in Duitsland (zoals de Aqua Back serie), ze zijn ook waterdicht en toch licht van gewicht (helemaal de nieuwste serie ultra light).

 

 

 

 

Al sinds 1976 streven wij ernaar om jou nog vaker van jouw fiets te laten genieten. Dat doen we met de eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Met een complete collectie fietsmanden, tassen, accessoires, passend bij jouw persoonlijke wensen en stijl, maakt Basil nu nog meer mensen gelukkig.

 

Doordacht ontwerp

Fashionable design

Hoge kwaliteit

Sinds 1976