Start

Diefstal van een fiets kan iedereen overkomen. Het gebruik van een goed slot helpt natuurlijk om het risico te beperken, maar 100% zekerheid geeft dit niet. Met een fietsverzekering naar keuze hoeft u zich 2, 3 of 4 jaar lang geen zorgen meer te maken over de diefstal van uw fiets. En met de uitgebreide diefstal plus casco fietsverzekering is in bijna alle gevallen ook beschadiging van uw fiets mee verzekerd. Bent u lid van de ANWB dan krijgt u korting op uw fiets- verzekering.

Vraag naar de brochure met tarieven in de winkel of kijk op de website door op het logo van uw keuze te

drukken / klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook voor extra beveiliging's middelen kunt u bij ons terecht. Wij leveren ketting-fietssloten van o. a. alle grote merken. Bij diefstal van uw fiets moet u aan een aantal regels voldoen: u moet in het bezit zijn van twee originele sleutels (welke u bij de aflevering van uw fiets, of bij de aanschaf van het slot heeft gekregen). Zorg er voor dat u het frame nummer en / of chip nummer bij de hand heeft. Doe altijd aangifte bij de politie, dit kan via www.politie.nl/Aangifte. Bij de aangifte vult u altijd het frame nummer in, en evt. ook het chip nummer, en geef aan bij welke maatschappij uw fiets is verzekerd.

  Wacht tot u een “afschrift van uw aangifte heeft”.

Ga daarna naar uw verzekeringsagent / maatschappij en doe daar opgave van de diefstal / vermissing van uw fiets.

Zij hebben nodig:

De originele sleutels,

Aankoop nota,

Verzekeringspolis,

En het bewijs van aangifte bij de politie.

 

Bij alleen schade neemt u de gegevens van de tegenpartij op (zoals naam, adres en telefoon-

nummer) en meld dit bij uw verzekering.

 

 

 

Is uw fiets ondanks alle voorzorg's maatregelen gestolen? Doe dan altijd aangifte,

dit kan door op het logo te drukken.

 
ENRA heeft twee verzekeringspakketten voor uw fiets en E-bike: ENRA Optimaal Diefstal en ENRA Optimaal Casco. Zo kiest u zelf wat u verzekert en tegen welke prijs u dit verzekert. Met ENRA Optimaal diefstal bent u verzekerd tegen diefstal van uw hele fiets. Maar ook als er onderdelen van uw fiets gestolen worden is dit verzekerd.Even boodschappen doen of toch liever een lange tocht door de bossen? Waar u uw fiets ook voor gebruikt, met de Unigarant fietsverzekering is uw fiets overal ter wereld goed verzekerd.
Met de fietsverzekering van Unigarant kunt u uw fiets verzekeren tegen diefstal of tegen beschadiging. Maar u kunt ook beide dekkingen afsluiten.Sluit nu een ANWB Blijven Fietsen Fietsverzekering af en ontvang een jaar lang 10% kennismakings-korting. Bij de ANWB kun je kiezen uit twee verzekeringen: de aflopende Fietsverzekering of de blijven fietsen Fietsverzekering met track & trace-zender. Zo vind je altijd dé verzekering die het beste bij jouw fiets of e-bike past. Wij verzekeren alle soorten fietsen: van elektrische fiets tot stadsfiets, nieuw & tweedehands.

“van Duyn Tweewielers” ook voor uw fietsverzekering.