“van Duyn Tweewielers” uw KOGA, BATAVUS, SPARTA, LOEKIE, BIKE-xs en ALDO dealer. 071 - 4012238

 

Onze collectie fietsen en e-bikes bestaat uit de volgende merken, KOGA, SPARTA, BATAVUS, LOEKIE,

Bike-xs en ALDO.

Heeft  interesse in één van onze merken, of allemaal, druk dan op het logo van uw keuze voor meer informatie, op de website van de fabrikant. Het is natuurlijk ook mogelijk, om onze showroom te bezoeken, om u te laten informeren over onze collectie, en een proefrit op de fiets van uw keuze te maken.

 

 

 

 

 

100% Nedelandse kwaliteit

KOGA bestaat in vergelijking met andere fietsfabriekanten nog maar redelijk kort. Toch kopen Nederlands graag een KOGA fiets vanwege het goede imago. In 1974 richt Andries Gaastra KOGA op.

 

 

 

 

 

Batavus fietsen zijn daarom qua styling en design helemaal van deze tijd. Met eigentijdse materialen, trendy kleurcombinaties en fraaie details in de afwerking is een Batavus fiets een verrijking van je leven. Omdat elke fiets zijn eigen karakter heeft, is er altijd een Batavus die perfect bij jou past.

 

 

 

 

 

Wat is een smart e-bike?

Sparta technology is fun

Een Smart e-bike combineert een elektrische fiets met de nieuwste technologie. Hierdoor ben je altijd via je smartphone. Met een Smart e-bike fiets je een nieuw tijdperk binnen. Jouw tijdperk.

 

 

 

 

 

Batavus is er voor iedereen, dus ook voor de kleine fietsers. Ieder kind kan bij Batavus terecht voor een fiets die uitstekend geschikt is om lekker op rond te rijden, om vriendjes en vriendinnetjes te bezoeken, om met paps en mams mee te gaan op korte fietstochtjes of gewoon om van en naar school te fietsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf 1 januari 2020 heeft Sparta geen kinderfietsen meer in het assortiment.  De reden dat kinderfietsen niet meer in de collectie zit is de herpositionering van het merk Sparta. Kinderfietsen past niet meer de nieuwe weg die Sparta is ingeslagen qua design en de soort fietsen die we willen maken om in de toekomst voorop te blijven lopen met ee-bikes. Sparta had kinderfietsen voor jongens en meisjes van 8 t/m 12 jaar in het assortiment. Voor loopfietsen en kinderfietsen van 12 tot 22 inch kan terrecht bij ons zusje Loekie.

 

 

 

 

 

Veiligheid is een belangrijk aspect bij kinderfietsen. Loekie besteedt hier daarom ook extra veel aandacht aan. Zo zijn de frames van Loekie kinderfietsen stevig en laag, zodat je (klein)zoon- of dochter comfortabel kan opstappen en weg fietsen. Ook verlichting krijgt veel aandacht. Loekie heeft recent nog een nieuwe koplamp en achterlicht ontwikkeld. Kortom, Loekie levert mooie, kwalitatief goede fietsen voor een leuke prijs.

 

 

 

 

 

Bike XS is een merk met een groot assortiment kinderfietsen, van klein (loopfiets) naar de grotere tweewielers. Veiligheid staat hoog in het vaandel, ook zijn de modellen van deze tijd. Bent u op zoek, is het zeer de moeite waard om de site van Bike XS te bezoeken.

 

 

 

 

 

 

Aldo fietsen worden met zorg gemaakt in ons eigen land! We maken ze met met de kwaliteitsonderdelen tegen een "eerlijke" prijs.Vandaar dat de fietsen niet met korting kunnen worden aangeboden.Met een Aldo fiets beleeft u jarenlang fietsplezier!

Wilt u meer informatie over de fietsen in onze catalogus? Neemt u dan contact op met een dealer bij u in de buurt.