Start

“van Duyn Tweewielers” uw KOGA, BATAVUS, SPARTA, LOEKIE, BIKE-xs en ALDO dealer.

 

Onze collectie fietsen en e-bikes bestaat uit de volgende merken, KOGA, SPARTA, BATAVUS, LOEKIE, Bike-XS en ALDO.

 

Heeft  interesse in één van onze merken, of allemaal, druk dan op het logo van uw keuze voor meer informatie, op de website van de fabrikant. Het is natuurlijk ook mogelijk, om onze showroom te bezoeken, om u te laten informeren over onze collectie, en een proefrit op de fiets van uw keuze te maken.KOGA fietsen worden sinds 1974 gemaakt met de allerhoogste kwaliteitsnormen, speciaal voor de gepassioneerde fietser. Van racefiets tot e-bike: elk model wordt compleet met de hand gebouwd.
KOGA richt zich met zijn assortiment op de veeleisende fietser, die gaat voor de beste kwaliteit. Alle fietsen worden met de hand opgebouwd in Heerenveen.


Met een Smart e-bike fiets je een nieuw tijdperk binnen. Jouw tijdperk. Door de stad, naar huis, naar je werk, naar vrienden. Tegen de wind in of met de wind in de rug. Er zijn geen barrières meer. Ga waar je wilt, wanneer je dat wilt en hoe je dat wilt. Zo krachtig voelt revolutionaire innovatie op twee wielen. Welkom in de toekomst! Ontdek de fiets van morgen. Een Smart e-bike combineert een slim en strak design met de allernieuwste technologie.


Als fiets liefhebber moet je zorgeloos van je fiets kunnen genieten, vinden wij. Vanuit dat basisprincipe bedenken en maken wij fietsen. De fietsen worden bedacht, ontworpen en geproduceerd door vakmensen. Met liefde voor de fiets en veel oog voor styling & design, gemaakt in onze fabriek in Heerenveen. Met Batavus kom je overal. Iedereen een Voor elk moment en iedereen is er een Batavus. Samen uit. Samen thuis..


Fietsen doe je samen, je hele leven. Je eerste meters zonder zijwieltjes. Daarna helemaal zelf naar school en weer later met een vriendje of vriendinnetje achterop. Onderweg naar je nieuwe baan of tijdens een vakantie de heuvels af in binnen- en buitenland. Veilig met je kindje voorop of samen lange tochten maken. Je fiets groeit met je mee tijdens alle levensfasen.


Vanaf 1 januari 2020 heeft Sparta geen kinderfietsen meer in het assortiment.  De reden dat kinderfietsen niet meer in de collectie zit is de herpositionering van het merk Sparta. Kinderfietsen past niet meer in de nieuwe weg die Sparta is ingeslagen qua design en de soort fietsen die we willen maken om in de toekomst voorop te blijven lopen met e-bikes. Voor loopfietsen en kinderfietsen van 12 tot 22 inch kan je terrecht bij ons zusje Loekie.


In de afgelopen jaren is er natuurlijk het een en ander veranderd in de wereld van de kinderfiets. Techniek, frames en zithoudingen zijn natuurlijk belangrijk, maar ook styling en kleuren spelen tegenwoordig een grote rol. Kinderen weten zelf erg goed wat ze mooi vinden en wat niet en door het grote aanbod kinderfietsen kan Loekie goed voldoen aan de wensen van je


Aldo fietsen worden met zorg gemaakt in ons eigen land! We maken ze met met de kwaliteitsonderdelen tegen een "eerlijke" prijs. Vandaar dat de fietsen niet met korting kunnen worden aangeboden. Met een Aldo fiets beleeft u jarenlang fietsplezier!
Wilt u meer informatie over de fietsen in onze catalogus? Neemt u dan contact op met “van Duyn Tweewielers”.


Bike XS is een merk met een groot assortiment kinderfietsen, van klein (loopfiets) naar de grotere tweewielers. Veiligheid staat hoog in het vaandel, ook zijn de modellen van deze tijd. Bent u op zoek, is het zeer de moeite waard om de site van Bike XS te bezoeken.