“van Duyn Tweewielers” uw KOGA, BATAVUS en SPARTA dealer. 071 - 4012238

 

Onze collectie fietsen en e-bikes bestaat uit de volgende merken, KOGA, SPARTA en BATAVUS.  

 

Heeft  interesse in één van onze merken, of allemaal, druk dan op het logo van uw keuze voor meer informatie, op de website van de fabrikant. Het is natuurlijk ook mogelijk, om onze showroom te bezoeken, om u te laten informeren over onze collectie, en een proefrit op de fiets van uw keuze te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

100% Nedelandse kwaliteit

KOGA bestaat in vergelijking met andere fietsfabriekanten nog maar redelijk kort. Toch kopen Nederlands graag een KOGA fiets vanwege het goede imago. In 1974 richt Andries Gaastra KOGA op.

 

 

 

 

 

Iedereen een Batavus!

Je wilt een nieuwe fiets kopen! Maar… welke kies je? Je kijkt natuurlijk vooral naar wat een fiets uitstraalt en wat bij jou past. Ga je daarnaast voor gemak en stevigheid of staan lichtgewicht en comfort voorop? Voor elk gebruik en elk moment is er wel een geschikte Batavus fiets. Als fietsliefhebber moet je zorgeloos van je fiets kunnen genieten, vinden wij. Vanuit dat basisprincipe bedenken en maken wij fietsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is een smart e-bike?

technology is fun

Een Smart e-bike combineert een elektrische fiets met de nieuwste technologie. Hierdoor ben je altijd via je smartphone. Met een Smart e-bike fiets je een nieuw tijdperk binnen. Jouw tijdperk.

KOGA
BATAVUS
SPARTA

Ga naar onze kinderfietsen, druk op de knop hier boven.

Vacature
Kinderfietsen