Start

Ook voor accessoires bent u bij “van Duyn Tweewielers” welkom.

 

Fietsen is een leuke bezigheid. Of je nu naar je werk gaat, naar school of er in het weekend erop uittrekt, fietsen is een goede beweging en geeft je een prima gevoel. Met goede kleding is fietsen nog comfortabeler. Met goede tassen of ruime mand nog completer. Heeft u geen goede fietstas? “van Duyn Tweewielers” biedt u een groot assortiment fietstassen. Voor woon- werkverkeer en dagelijks gebruik zijn er kwaliteitstassen. Ze zijn van canvas of van larpaulin, stevig en waterdicht. Wij leveren fietstassen van de merken AGU, New Looxs, FastRider, Basil en Cordo. Voor recreatief- of vakantiegebruik bieden wij de toptasssen series van Agu en Ortlieb. Voor een zeer compleet assortiment van de juiste fietsonderdelen en accessoires van de beste merken moet u bij “van Duyn Tweewielers” zijn.

Meer weten / lezen over de accessoires van uw keuze, druk dan op één van de logo’s en kijk op de site van de fabrikant, of kom naar de winkel.

Ervaren woon-werkpendelaars, fietstoeristen, shopaholics én wereldreizigers weten het al lang: AGU biedt al bijna een halve eeuw perfecte oplossingen voor iedereen die trappend bagage wil ver-voeren. Of je nu je reparatiesetje, je tablet, de dagelijkse bood-schappen of je complete kampeer-uitrusting inclusief pannenset wilt meenemen: er is altijd een AGU fietstas of tassenset die precies in huis heeft wat jij nodig hebt.
Met XLC Fietstassen en rugzakken maakt het niet uit of je een dagtocht gaat maken of gewoon even snel inkopen gaat doen. Alles vindt zijn plaats in de tassen. Naast klassieke rugzakken in verschillende maten biedt XLC je ook fietstassen met voldoende opbergruimte voor langere tochten met veel bagage.

De Cordo fietstassen zijn pro-ducten uit de speciale lijn van AGU BV. Met grote zorg ontworpen en gemaakt uit diverse hoogwaardige materialen!De Cordo producten zijn niet alleen van een kwalitatief hoog niveau. Er staat ook een andere kwalificatie centraal: het fietsplezier. Een van de belang-rijke eisen aan fietsaccessoires is dat ze het fietsen moeten veraan-genamen en compleet maken.
Onder het internationale label ‘New Looxs’ brengen wij een brede collectie tassen uit voor de fiets, waarbij we het beste van twee werelden combineren: Technisch perfect design, oog voor details en tegelijk modieus om te zien. Tassen waarin je persoonlijke spullen eenvoudig op de fiets meeneemt en in stijl geniet van alle ritjes die een fiets te bieden heeft.
Willex maakt fietstassen met ka-rakter. Het merk ontwikkelt pro-ducten met als kenmerken: sterk, robuust en stoer. De Belgische producent van fietstassen heeft als motto: "The bike dies, the bag doesn't". Ofwel: een fietstas van Willex kan nóg langer mee dan de fiets zelf. Mede daarom zijn Fiets-tas.com en Willex als shop en leverancier verbonden aan elkaar.
Praktisch op iedere fiets! Met deze slogan profileert FastRider zich als merk en producent van fietsacces-soires zoals fietstassen, fietskrat-ten, fietsmanden en regenkleding. Op Fietstas.com draait het natuur-lijk met name om de fietstassen: het zijn praktische tassen in ver-schillende uitvoeringen. Zoals dub-bele fietstassen, enkele fiets-tassen, kantoor fietstassen ofwel office fietstassen, lichtgewicht fietstassen en
Lekker weg in eigen land of gewoon de wereld in trekken op je fiets. Met een Vaude fietstas kan je reis niet meer stuk! Deze tassen zijn niet alleen duurzaam geproduceerd en vaak ook lokaal in Duitsland (zoals de Aqua Back serie), ze zijn ook waterdicht en toch licht van gewicht (helemaal de nieuwste serie ultra light).
Al sinds 1976 streven wij ernaar om jou nog vaker van jouw fiets te laten genieten. Dat doen we met de eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Met een complete collectie fietsmanden, tassen, ac-cessoires, passend bij jouw per-soonlijke wensen en stijl, maakt Basil nu nog meer mensen geluk-kig. Doordacht ontwerp Fashionable design. Hoge kwaliteit sinds 1976