“van Duyn Tweewielers” uw kinderfiets dealer en servicepunt.071-4012238

Ook voor kinderfietsen is “van Duyn Tweewielers” het juiste adres. Doe alvast idee op door op de / het  link / merk van uw interesse te drukken, of kom naar onze showroom / winkel voor verdere informatie en maak een proefrit met de toekomstige gebruiker.

 

 

 

In de afgelopen jaren is er natuurlijk het een en ander veranderd in de wereld van de kinderfiets. Techniek, frames en zithoudingen zijn natuurlijk belangrijk, maar ook styling en kleuren spelen tegenwoordig een grote rol. Kinderen weten zelf erg goed wat ze mooi vinden en wat niet en door het grote aanbod kinderfietsen kan Loekie goed voldoen aan de wensen van je (klein)kind.

 

 

 

Aldo fietsen worden met zorg gemaakt in ons eigen land! We maken ze met met de kwaliteitsonderdelen tegen een "eerlijke" prijs. Met een Aldo fiets beleeft u jarenlang fietsplezier!

 

 

 

Voor een veilige, stevige en trendy kinderfiets kun je terecht bij Batavus. Ieder kind kan bij ons terecht voor een fiets die uitstekend geschikt is om lekker op rond te rijden, om vriendjes en vriendinnetjes op te bezoeken, om met paps en mams mee te gaan op korte fietstochtjes of gewoon om van en naar school te fietsen. Onze kinderfietsen zijn voorzien van alle benodigde accessoires, zoals een goed zichtbare fietslamp en reflectors. Je vindt bij ons transportfietsen voor kinderen of recht toe recht aan kinderfietsen zonder poespas.